Kuljetuspalvelut metsäteollisuuden vaativiinkin tarpeisiin

Ota yhteyttä

Partasen Kuljetus Oy tarjoaa kuljetuspalvelut metsäteollisuuden vaativiin ja olosuhteiltaan vaihteleviinkin tarpeisiin. Kuljetamme puuta sekä Suomessa että ulkomailla turvallisesti ja ajan tasaisella kalustolla.

Laadukkaat kuljetukset Suomessa ja ulkomailla

Partasen Kuljetus Oy tarjoaa asiakas- ja markkinalähtöisiä laadukkaita puutavarakuljetuksia koko Suomen alueella. Meiltä löytyy puutavarakuljetuskokemusta myös Suomen rajojen ulkopuolelta, esimerkiksi Venäjältä ja Ruotsista. Logistinen päätoimipisteemme sijaitsee Iisalmen Teollisuuskylässä Parkatilla.

 

Kuljetuspalveluidemme laadunhallinnan tukena ja työkaluna meille toimii IMS-laadunhallintajärjestelmä, ja olemme laadunhallinnan kehityksessä sitoutuneet noudattamaan ISO 9001:2015 standardia.

Pyydä lisätietoja

Tavarakuljetukset

Monipuoliset tavarakuljetukset ympäri Suomen. 

Tienhoito ja kunnossapito

Teiden kesä- ja talvikunnossapito, sorastukset ja lanaukset alusterällä.

Nostoapu

Nostopalvelut puutavaranosturille soveltuville tavaroille.

Ammattikuljettajat ja laadukas kalusto

Meillä työskentelee 25 ammattitaitoista ja työhönsä motivoitunutta työntekijää, jotka tarjoavat asiakkaillemme vahvaa osaamista olosuhteiltaan vaihteleviin toimintaympäristöihin. Osa on jo kokeneita konkareita, osa koulutuksen avulla aloittelevia kuljettajia, joilla on yrityksemme vahva tuki. Kehitämme myös osaamistamme jatkuvasti, jotta pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla myös tulevaisuudessa.

 

Ammattitaitoisten puutavara-autonkuljettajiemme käytössä on nykyaikainen ja säännöllisesti huollettu kalusto. Hankimme käyttöömme alan viimeisimmät standardit täyttävää kalustoa ja pidämme huolta olemassa olevasta asiantuntevien kumppaneiden avulla. Työmme tuloksena syntyy turvallisesti, kestävästi ja tehokkaasti toteutettuja kuljetuksia.

Tutustu kalustoon

Asiakkaana metsäalan ykkösyrityksiä

Palvelemme metsäteollisuutta puutavaran pitkänmatkan kuljetuksissa vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Kumppaneihimme kuuluu monia alan keskeisiä toimijoita Suomessa ja ulkomailla. Teemme yhteistyötä muun muassa Iisalmen Sahat Oy:n, Keitele Groupin, HASA:n, UPM Metsän ja Stora Enso Metsän kanssa.

 

Solmimme kumppaneidemme kanssa kestäviä yhteistyösuhteita, mutta olemme käytettävissä myös lyhyempiaikaisissa ja kertaluontoisissa kuljetustehtävissä. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä! Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua.

Yhteystiedot

Tarjoamme laadukkaat ja luotettavat kuljetuspalvelut metsäteollisuuden tarpeisiin ympäri Suomen.

Ota yhteyttä!