Kehityksen kaari

Yritys on perustettu Pielavedellä maaliskuussa 1951 ja ensimmäinen kuorma-auto on ostettu Iisalmen kevät markkinoilta. Alussa kuljetettiin maataloustarvikkeita, jonka jälkeen mukaan tulivat myös maito- ja hiekkakuljetukset ennen puutavarankuljetuksiin keskittymistä.

Yrityksemme arvot juontavat vuodesta 1951. Arvomme perustuvat hyvään yhteistyökumppanuuteen, tulokselliseen ja tehokkaaseen kuljetuspalveluiden tuottamiseen asiakkaidemme ja ammattitaitoisten puutavara-autonkuljettajiemme kanssa. 

Vahva toimiala osaaminen ja 70 vuoden kokemus takaavat luotettavan ja varman pohjan toiminnalle. Kehitämme ja uudistamme toimintaamme, jotta voimme tarjota nykyaikaisia ja markkinalähtöisiä kuljetuspalveluita. Siksi jatkuva kehittäminen ja tehtävissä onnistumisen mahdollistaminen on tärkeimpiä tavoitteitamme. 

Partasen Kuljetus Oy työnantajana

Me olemme työntekijöiden ammattitaito, asiantuntemus, kokemus ja sitoutuneisuus. Jokaisella työntekijällä on merkittävä vaikutus työn lopputulokseen. Osaamisen kehittämisen myötä pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Puutavara-autonkuljettajamme ovat ammattitaitoinen porukka, johon kuuluu kokeneita konkareita ja koulutuksen avulla aloittelevia kuljettajia. Ammattitaitoisten puutavara-autonkuljettajiemme käytössä on nykyaikainen ja kunnossapidetty kalusto.

Henkilökuntamme työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat yrityksellemme tärkeä asia. Järjestämme vuosittain yhteisiä virkistystapahtumia, joihin olemme toivottaneet tervetulleiksi myös työntekijöidemme perheenjäsenet.

Työterveyshuollon ammattilaisten kanssa olemme pureutuneet työn kuormittavuustekijöihin, työhyvinvoinnin, työergonomian ja työssä jaksamisen osa-alueiden kehittämiseen. 

Haluamme tarjota työntekijöillemme kannustavan ja avoimen työilmapiirin. Jos edellä lukemasi perusteella kiinnostuit työskentelystä yrityksessämme ja olet metsäalan ammattilainen voit lähettää sähköpostilla vapaamuotoisen työpaikkahakemuksen.